A használat tapasztalata Cardione

A zlatogradi Albena megosztotta tapasztalatait a Cardione használatával kapcsolatban

nagy nyomás beszívás előtt Cardione

A Cardione évekig tartó magas vérnyomással küzdött

Több mint 5 éves tapasztalatom van a magas vérnyomásban. Kezdetben a betegség tünetmentes volt. Kisebb fizikai megerőltetés után volt fáradtság, de nem figyeltem rá. Aztán jött a fejfájás és a szédülés. A családom kezdte észrevenni, hogy memóriazavarom van. Bármilyen okból ingerült voltam, az ilyen szorongástól rosszul kezdtem aludni. orvoshoz kellett mennem. A vizsgálat után II. stádiumú magas vérnyomást állapítottak meg nálam. Az orvos azt mondta, hogy az ilyen tüneteket nem lehet tolerálni, és azonnal jelentkeznem kell, amint változást észleltem az egészségemben.

A betegség kezdete óta több gyógyszert is felírtak, amit naponta többször, reggel és este, lefekvés előtt kellett meginnom. Sok gyógyszer nem vált be nekem – egyes tabletták gyomorpanaszokat okoztak, mások álmosságot okoztak, hogy nem tudtam elmenni dolgozni. Kísérleteznem kellett, hogy megtaláljam a megfelelő gyógymódot. De használatuk után májproblémáim voltak.

A következő orvosi találkozón az orvos azt tanácsolta, hogy próbáljam ki a természetes összetevőket tartalmazó Cardione-et. Rendeltem 2 csomagot a gyártó honlapján és vártam a csomagot.

a nyomásjelzők stabilizálódtak a Cardione bevétele után

A tabletták használata, a gyógyszer áttekintése

Elkezdtem szedni a Cardione tablettát a használati utasításban leírtak szerint. A tabletták kicsik és íztelenek. A fogadás módja a következő volt: reggel 1 tabletta, este 1 tabletta. Nincs ételhez kötve. Az első dolog, amit észrevettem, hogy a tabletta bevétele után nem volt kellemetlen érzés a gyomorban, nem volt kémiai árnyalatú utóíz, ami gyakran kísértett más gyógyszerek szedése közben.

Már 5 nappal a Cardione szedése után kezdtem észrevenni, hogy az egészségem javult. A nyomás még mindig magasabb volt a normálisnál, de az alvás kezdett helyreállni, a fejfájás megszűnt. 2 hét után teljesen megszűnt a szédülés, helyreállt a vérnyomás, javult a memória.

A gyógyszert kiegészítésképpen a teljes tanfolyamra rendeltem, ami 2 hónapig volt. A kórházi vizsgálat kimutatta, hogy a koleszterinszintem csökkent, a tesztjeim normalizálódtak, a vérnyomásom stabilan 130/80.

A Cardione-tel vidámabb lettem, a fejfájás megszűnt, a hangulatom javult. A családom pozitív változásokat vett észre rajtam.