Vélemények erről: Cardione

 • Anna
  2 éve kezdődtek a szívproblémák, az alapbetegség hátterében a vérnyomásom emelkedni kezdett. Nagyon sok tablettát szedek a szívre, nem akartam sok gyógyszert hozzáadni a nyomásra sem. Mentett Cardione. Csak 1 tabletta este segített stabilizálni a nyomást 130/85-re.
  Cardione
 • Ádám
  Függőségem miatt tartós magas vérnyomásom lett. Napi 35 cigarettát szívott el. Az orvos azt tanácsolta, hogy Cardione támogassam az ereket. Elkezdtem napi 2 tablettát szedni, és egy hét után úgy éreztem, hogy a nyomás megszűnt élesen emelkedni.
  Cardione
 • Gergõ
  A túlsúly miatt nem tudok sokat mozogni. Emiatt nagyon megugrik a nyomásom, főleg reggel, ébredés után. Szemem előtt sötétedik, kimegy a talaj a lábam alól. Megtudtam a Cardione gyógyszert. Egy hétig ittam 2 tablettát, és kezdtem észrevenni, hogy reggel sokkal jobban érzem magam. A tanfolyamot teljesen megittam, a nyomást normál értékekre csökkentettem.
  Cardione
 • Zsófia
  A vérnyomásom a terhesség alatt kezdődött. A gyermek születése után a nyomás folyamatosan magas lett 150/95. Mivel nem szoptattam, elkezdtem szedni a Cardione természetes készítményt. Havi tanfolyam. Az eredmény - a nyomás normalizálódott, a fejfájás eltűnt.
  Cardione
 • Nóra
  Soha nem tudtam, mi az a magas vérnyomás. Mindig is sportoltam és aktív életet éltem. De a sérülés után el kellett hagynom a sportot. És elkezdődtek az erekkel kapcsolatos problémáim, és ennek eredményeként a magas vérnyomásom. Sokáig kerestem gyógyszert, sok gyógyszert kipróbáltam, de csak a Cardione tablettában segített hosszú ideig valóban csökkenteni a nyomást.
  Cardione
Felhasználói értékelés Cardione
4.4
14